Malatya'da Deprem / Malatya Da Korkutan Deprem Kernek Haber / Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçe merkezli 3.3 büyüklüğünde deprem .

Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçe merkezli 3.3 büyüklüğünde deprem . Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi. Kandilli ve afad deprem listesi! Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmadı. Malatya Da Deprem Sonrasi Icme Suyu Kesintisi Yasanacak
Malatya Da Deprem Sonrasi Icme Suyu Kesintisi Yasanacak from media-cdn.t24.com.tr
Malatya'da saat 11:27'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı var mı? Malatya'nın arguvan ilçesinde peş peşe 4 deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hasar, gb'da rumkale ve malatya . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Can ve mal kaybının yaşanmadığı depremler, kısa süreli paniğe neden oldu. Çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmadı. Kandilli ve afad deprem listesi! Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın arguvan ilçesinde peş peşe 4 deprem meydana geldi. Malatya'da saat 11:27'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı var mı?

Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Hasar, gb'da rumkale ve malatya .

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Son Depremler Malatya Da Deprem Mi Oldu 23 Agustos Malatya Son Dakika Deprem Mi Oldu Kac Buyuklugunde A Haber Son Dakika Gundem Haberleri
Son Depremler Malatya Da Deprem Mi Oldu 23 Agustos Malatya Son Dakika Deprem Mi Oldu Kac Buyuklugunde A Haber Son Dakika Gundem Haberleri from iaahbr.tmgrup.com.tr
Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmadı. Malatya'da saat 11:27'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı depremler, kısa süreli paniğe neden oldu. Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi. Deprem, pütürge ile çelikhan arasında yer alan birçok köyde ağır hasar yapmış ve çok sayıda insanın ölmesine neden olmuştur. Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçe merkezli 3.3 büyüklüğünde deprem .

Hasar, gb'da rumkale ve malatya .

Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı depremler, kısa süreli paniğe neden oldu. Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'ya bağlı pütürge ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı . Malatya'da saat 11:27'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli ve afad deprem listesi! Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, pütürge ile çelikhan arasında yer alan birçok köyde ağır hasar yapmış ve çok sayıda insanın ölmesine neden olmuştur. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmadı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı var mı? Çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmadı. Can ve mal kaybının yaşanmadığı depremler, kısa süreli paniğe neden oldu.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya Da Deprem Ani Kamerada Dun Gece Malatya Deprem Ile Sallandi Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri
Malatya Da Deprem Ani Kamerada Dun Gece Malatya Deprem Ile Sallandi Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da saat 11:27'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hasar, gb'da rumkale ve malatya . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ve afad deprem listesi! Ölü veya yaralı var mı?

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde .

Can ve mal kaybının yaşanmadığı depremler, kısa süreli paniğe neden oldu. Malatya'nın arguvan ilçesinde peş peşe 4 deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmadı. Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da saat 11:27'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, pütürge ile çelikhan arasında yer alan birçok köyde ağır hasar yapmış ve çok sayıda insanın ölmesine neden olmuştur. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçe merkezli 3.3 büyüklüğünde deprem . Kandilli ve afad deprem listesi! Hasar, gb'da rumkale ve malatya . Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'ya bağlı pütürge ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı .

Malatya'da Deprem / Malatya Da Korkutan Deprem Kernek Haber / Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçe merkezli 3.3 büyüklüğünde deprem .. Malatya'nın arguvan ilçesinde peş peşe 4 deprem meydana geldi. Hasar, gb'da rumkale ve malatya . Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.